Vremenska napovedTrenutne razmerePadavine in opozorilaVodne razmereVreme SlovenijaHribi in smučiščaPrometne informacijePotresi

Novice/Promet

Prometna napoved do 20. novembra

12.11.2015|Promet

Voznike opozarjamo na slabšo vidljivost, vlago ter daljše zavorne poti.

Dela na cesti Kanonir - Zgornje Jezersko

12.11.2015|Promet

Na cesti Kanonir-Zgornje Jezersko (do odcepa za slatino) so predvidena izvajalna vzdrževalna dela in sicer preplastitve vozišča. Zaradi lažje in hitrejše izvedbe del bo cesta popolnoma zaprta med 8.00 in 15.00 uro.

Prometna napoved do 13. novembra 2015

5.11.2015|Promet

Pred nami je Martinov konec tedna, ki bo v znamenju praznovanj po vsej Sloveniji. Vozite le trezni, da se boste varno vrnili domov in obvarovali življenja sebe in drugih udeležencev v prometu.

Prometna napoved do 6. novembra

29.10.2015|Promet

Ob zaključku jesenskih počitnic in 1. novembru, bo konec tedna povečan promet v smeri različnih krajev ter v okolici pokopališč. Predvsem na začetku prihodnjega tedna pa je pričakovati spet izrazitejše dnevne prometne konice.

Prometna napoved do 30. oktobra

21.10.2015|Promet

Pred učenci in dijaki osnovnih in srednjih šol so enotedenske jesenske počitnice, ki se uradno začnejo v ponedeljek, 26. oktobra, zato je že ta konec tedna lahko pričakovati povečan promet v smeri turističnih krajev. V nedeljo, 25. oktobra, bo v Ljubljani in njeni okolici potekal tekaški maraton, zato bodo zaprte posamezne ceste in mestne ulice ter nekateri izvozi s severne obvoznice H3.

Prometna napoved do 29. oktobra

21.10.2015|Promet

Pred učenci in dijaki osnovnih in srednjih šol so enotedenske jesenske počitnice, ki se uradno začnejo v ponedeljek, 26. oktobra, zato je že ta konec tedna lahko pričakovati povečan promet v smeri turističnih krajev. V nedeljo, 25. oktobra, bo v Ljubljani in njeni okolici potekal tekaški maraton, zato bodo zaprte posamezne ceste in mestne ulice ter nekateri izvozi s severne obvoznice H3.

Prometna napoved do 23. oktobra

15.10.2015|Promet

V jesenskem času voznike velikokrat spremljajo slabša vidljivost, megla, vlaga in posledično spolzko cestišče. Zato priporočamo prilagoditev hitrosti voznim razmeram ter primerno varnostno razdaljo.

Dela v predoru Šentvid

12.10.2015|Promet

V predoru Šentvid, so v naslednjih dneh predvidena dela (visokotlačno čiščenje naprav za odvodnjavanje drenaž in votlih rodnikov ter pranje sten predora v levi in desni cevi predora).

Prometna napoved do 16. oktobra 2015

8.10.2015|Promet

Konec tedna je napovedano razmeroma slabo vreme, z burjo na Primorskem, zato ni več pričakovati dodatno povečanega prometa na primorski avtocesti A1.

Prometna napoved do 9. oktobra 2015

1.10.2015|Promet

Ob koncu tedna pričakujemo povečan promet proti turističnim krajem in nazaj. Zaradi praznika v Nemčiji pa v petek in soboto pričakujemo tudi večje število vozil s tujo registracijo.

Prometna napoved do 2. oktobra

24.9.2015|Promet

Ob koncu tedna pričakujemo povečan promet proti turističnim krajem in nazaj. Še vedno ponekod poteka trgatev, kar vpliva predvsem na povečan promet med Ljubljano in vinorodnimi okoliši Dolenjske in Štajerske. Upočasnjen promet in zastoje je pričakovati v območjih delovnih zapor in zoženih prometnih pasov.

Prometna napoved do 25. septembra 2015

17.9.2015|Promet

Turistična sezona se končuje, s tem pa se tudi zmanjšujejo sezonske prometne konice, predvsem tiste ob sobotah. Še vedno pa je na turističnih smereh občasno pričakovati večje število vozil s tujo registracijo, predvsem od Hrvaške proti Italiji in Avstriji. Ker je napovedano lepo vreme, je pričakovati zgostitve prometa proti turističnim krajem predvsem v petek popoldne, v obratni smeri pa v nedeljo popoldne in zvečer.

Prometna napoved do 18. septembra

10.9.2015|Promet

Ta konec tedna pričakujemo še zadnji večji val turistov, predvsem tistih, ki se vračajo s počitnic. V največjih nemških deželah in v Italiji se namreč končujejo poletne počitnice. Tako bo predvsem v soboto, pa tudi v nedeljo povečan promet od Hrvaške ter Slovenskega primorja proti Avstriji in Italiji. Pričakovati je zgostitve na mejnih prehodih Gruškovje, Dragonja in Sečovlje. Zaradi delovne zapore na gorenjski avtocesti A2 se bodo zastoji, ki jih je pričakovati pred predorom Karavanke, deloma preselili pred galerijo Moste in ob večjih zgostitvah lahko segajo tudi do priključka Lesce.

Jesenska obnovitvena dela na avtocestah

4.9.2015|Promet

Primorska avtocesta

Prometna napoved do 11. septembra

3.9.2015|Promet

Poletna turistična sezona še ni v celoti zaključena, saj v večjih nemških deželah in Italiji šolske počitnice trajajo vse do sredine septembra. Ker je konec tedna napovedano razmeroma slabo vreme, ni pričakovati take gneče na naših avtocestah kot prejšnji konec tedna, še vedno pa bo promet zaradi tranzita tujih turistov povečan predvsem na primorski avtocesti A1 in na cestah v slovenski Istri. Zastoje je pričakovati na gorenjski avtocesti A2 pred predorom Karavanke proti Avstriji.

Prometna napoved do 4. septembra

27.8.2015|Promet

Avgust se zaključuje, toda poletne turistične sezone še ni konec, saj v večjih nemških deželah in Italiji šolske počitnice trajajo vse do sredine septembra. Zato je tudi ta konec tedna, ko je napovedano lepo vreme, na naših cestah pričakovati močno povečan promet.

Vozila s prednostjo na relaciji Brnik - Bled

24.8.2015|Promet

Na Bledu bo med 31. avgustom in 1. septembrom 2015 potekal Strateški forum. Vozniki lahko občasno pričakujejo povečan promet na območju letališča Jožeta Pučnika, na relaciji Brnik - Podtabor - Bled ter v okolici posameznih hotelov v središču Bleda zaradi številnih udeležencev. Največ prometa ter vozil s prednostjo pričakujemo predvsem na relaciji Brnik – Podtabor – Bled.

Prometna napoved do 28. avgusta

20.8.2015|Promet

Vse več turistov se vrača z dopusta, zato se bo konec tedna močno povečal promet od Hrvaške proti Italiji in Avstriji, pa tudi od Madžarske proti Italiji, saj se končujejo kolektivni dopusti v Italiji. Še vedno pa bo povečan promet tudi v obratni smeri, proti Obali in Hrvaški. Gnečo je pričakovati predvsem na tradicionalnih turističnih smereh, najbolj na primorski avtocesti A1 in na cestah med Koprom in mejnimi prehodi Dragonja ter Sečovlje, na celotni ljubljanski obvoznici, na štajerski avtocesti A1 proti Italiji ter na gorenjski avtocesti A2 pred predorom Karavanke, na izvozu Lesce in na cesti Lesce – Bled. Nekaj zastojev je še vedno možnih tudi na podravski avtocesti A4 in naprej proti mejnemu prehodu Gruškovje. Poleg tega mejnega prehoda bodo najbolj obremenjeni Dragonja, Sečovlje, Starod, Jelšane in Sočerga.

Prometna napoved do 21. avgusta

13.8.2015|Promet

Konec tedna znova pričakujemo povečan promet zlasti proti slovenski in hrvaški Istri, na mejnih prehodih Dragonja, Sečovlje, Starod in Jelšane, nekoliko krajše zastoje kot doslej pa na podravski avtocesti A4 proti mejnemu prehodu Gruškovje. Turisti se bodo že bolj množično vračali, zato bo promet povečan v obe smeri na primorski avtocesti A1, na gorenjski avtocesti A2 na slovenski in avstrijski strani predora Karavanke. Povečan promet iz smeri Ljubljane je pričakovati tudi od avtocestnega izvoza Lesce naprej po regionalni cesti R1-209, Lesce–Bled ter na cesti R2-452, Lesce – Črnivec proti Brezjam.

Prometna napoved do 14. avgusta

6.8.2015|Promet

Prometna napoved do 14. avgusta

18

Napoved vremena O teh straneh Zasebnost in piškotki Povezave Na vrh strani