Vremenska napovedTrenutne razmerePadavine in opozorilaVodne razmereVreme SlovenijaHribi in smučiščaPrometne informacijePotresi

Novice/Promet

Predvidena majska dela, vaja Ljubelj

2.5.2016|Promet

ŠTAJERSKA AVTOCESTA, A1

Predvidena majska dela

2.5.2016|Promet

ŠTAJERSKA AVTOCESTA, A1

Popolne zapore predora Šentvid

13.4.2016|Promet

V predoru Šentvid bodo potekala dela v času od 16. do 26. aprila, pregled transformatorskih postaj in visokotlačno čiščenje naprav za odvodnjavanje drenaž in votlih rodnikov.

Ukrep za zmanjšanje števila voženj v napačno smer

6.4.2016|Promet

Da bi zmanjšali število voženj v napačno smer in posledično število prometnih nesreč je družba DARS d. d. na razcepu Malence v mesecu marcu kot ukrep za preprečitev vožnje v napačno smer postavila plastične in snemljive stebričke.

Prometna napoved do 18. marca

10.3.2016|Promet

V petek popoldne ter v soboto in nedeljo dopoldne je pričakovati nekoliko povečan promet predvsem iz večjih mest proti turističnim krajem, v nedeljo popoldne pa v obratni smeri.

Prometna napoved do 11. marca

3.3.2016|Promet

Konec tedna je pričakovati povečano gostoto prometa, iz mestnih središč proti turističnim krajem, v nedeljo v obratni smeri. Med 4. in 6. marcem je zaradi športne prireditve več prometa pričakovati tudi na cesti med Jesenicami in Kranjsko Goro ter v Podkorenu in okolici.

Prometna napoved do 4. marca

25.2.2016|Promet

Konec tedna je pričakovati povečano gostoto prometa, iz mestnih središč proti turističnim krajem, v nedeljo v obratni smeri. V nedeljo se zaključujejo tudi enotedenske zimske šolske počitnice vzhodnega dela Slovenije. Jutranje in popoldanske prometne konice se bodo tudi v tem delu ponovno okrepile. Končujejo se tudi počitnice v delu Češke ter v osrednjem delu Nizozemske.

Snemanje vozišča na štajerski avtocesti

19.2.2016|Promet

Zaradi snemanja vozišča bo na štajerski avtocesti v nedeljo, 21.02.2016 predvidoma med 9. in 16. uro oviran promet na relaciji Maribor-jug - Žalec - Maribor-jug. Zapirali se bodo tudi uvozi na AC na priključkih v času prehoda snemalnega vozila mimo priključka.

Prometna napoved do 26. februarja

18.2.2016|Promet

Konec tedna je pričakovati močno povečano gostoto prometa, iz mestnih središč proti turističnim krajem, v nedeljo v obratni smeri. V nedeljo se zaključujejo tudi enotedenske zimske šolske počitnice zahodnega dela Slovenije ter začenjajo za vzhodni del. V vzhodnem delu Slovenije v tednu počitnic pričakujemo manj prometa ob jutranjih in popoldanskih prometnih konicah kot običajno, v zahodnem delu pa se bodo dnevne konice spet okrepile. Končujejo se tudi počitnice v delu Avstrije.

Prometna napoved do 19. februarja

11.2.2016|Promet

Konec tedna je pričakovati močno povečano gostoto prometa, in sicer v petek in soboto iz mestnih središč proti turističnim krajem, tudi v bližini izobraževalnih ustanov zaradi informativnih dnevov za vpis v srednje šole. V soboto se začnejo enotedenske zimske šolske počitnice v posameznih regijah Slovenije (zahodna polovica države) ter drugi del počitnic v nekaterih predelih Avstrije, Češke, Belgije, Nemčije (Bavarske) in južne Nizozemske. Povečan promet je pričakovati konec tedna v Ljubnem ob Savinji in okolici zaradi prireditve (smučarski skoki).

Zapore cest zaradi pustnih prireditev

5.2.2016|Promet

Zaradi tradicionalnih pustnih prireditev so vse do srede, 10. februarja predvidene zapore cest, mestnih ulic in trgov, ki jih navajamo v nadaljevanju.

Prometna napoved do 12. februarja

4.2.2016|Promet

Konec tedna je pričakovati močno povečano gostoto prometa, in sicer v petek in soboto iz mestnih središč proti turističnim krajem, v nedeljo in ponedeljek v obratni smeri. V petek in soboto bo povečan tudi tovorni promet. Smo v času pustnih prireditev, zato so v soboto in nedeljo predvidene zapore nekaterih cest, mestnih ulic in trgov zaradi tradicionalnih pustnih sprevodov. Voznike opozarjamo, da med vožnjo v cestnem prometu ne smejo uporabljati pustnih mask.

Prometna napoved do 5. februarja

28.1.2016|Promet

Konec tedna je pričakovati povečano gostoto prometa, in sicer v petek in soboto iz mestnih središč proti turističnim krajem ter v nedeljo v obratni smeri. V nekaterih predelih Avstrije in Češke se že začenjajo zimske počitnice.

Prometna napoved do 29. januarja

21.1.2016|Promet

Konec tedna je pričakovati povečano gostoto prometa iz mestnih središč proti turističnim krajem, v nedeljo iz turističnih krajev v notranjost. Predvsem v petek v popoldanskih urah je pričakovati več prometa v Ljubljani v okolici Gospodarskega razstavišča zaradi sejemske prireditve.

Prometna napoved do 22. januarja 2016

14.1.2016|Promet

Konec tedna je lahko pričakovati nekoliko povečano gostoto prometa iz mestnih središč proti turističnim krajem, v nedeljo v obratni smeri.

Prometna napoved do 15. januarja

7.1.2016|Promet

Konec tedna je pričakovati povečano gostoto prometa iz mestnih središč proti turističnim krajem, v nedeljo iz turističnih krajev v notranjost, predvsem od Avstrije in Italije proti Hrvaški, saj se pri naših južnih sosedih končujejo počitnice.

Prometna napoved do 8. januarja 2016

31.12.2015|Promet

Povečano gostoto prometa je pričakovati iz mestnih središč proti turističnim krajem, okrog nakupovalnih središč, manj prometa pa bo po pričakovanju v jutranjih in popoldanskih prometnih konicah. Konec tedna, zlasti v nedeljo, je pričakovati visoko gostoto prometa iz turističnih krajev v notranjost, predvsem od Hrvaške proti Avstriji in Italiji.

PROMETNA NAPOVED DO NOVEGA LETA 2016

24.12.2015|Promet

Povečano gostoto prometa je že danes popoldan pričakovati iz mestnih središč proti turističnim krajem, okrog nakupovalnih središč, prav tako cerkva zaradi božičnih praznikov v večini evropskih držav. V nedeljo je pričakovati povečan promet iz turističnih krajev proti notranjosti.

Prometna napoved do 25. decembra

17.12.2015|Promet

Ker se v petek začnejo dopusti v Italiji, je pričakovati visoko gostoto prometa od Italije proti Madžarski, predvsem v petek popoldan ter soboto dopoldan. Na Madžarskem je praznik že v četrtek, zato predvsem v sredo pričakujemo povečan promet tovornih vozil od Italije proti Madžarski. Sicer pa je pred prazniki potrebno računati na povečan promet v okolici nakupovalnih središč. Občasne zgostitve zaradi povečanega prometa je pričakovati tudi pred predorom Karavanke proti Avstriji. Zaradi prireditve na Pokljuki je pričakovati povečan promet v okolici Bleda vse do 20. 12.

Prometna napoved do 18. decembra

10.12.2015|Promet

Povečano gostoto prometa je pričakovati ob začetku vikenda iz mestnih središč proti turističnim krajem ter v nedeljo v obratni smeri. Vrstijo se tudi različne prireditve, zato so možne zgostitve v bližini večjih nakupovalnih središč, na mestnih ulicah ter trgih, nekoliko povečan promet je pričakovati na mejnih prehodih ter odsekih, kjer je spremenjena prometna signalizacija zaradi del. Občasne zgostitve zaradi povečanega prometa je pričakovati tudi pred predorom Karavanke proti Avstriji.

17

Napoved vremena O teh straneh Zasebnost in piškotki Povezave Na vrh strani