Vremenska napovedTrenutne razmerePadavine in opozorilaVodne razmereVreme SlovenijaHribi in smučiščaPrometne informacijePotresi

Promet in cestne razmere

Vir: Promet.si, sobota, 23.2.2019 ob 12:21

Zaradi burje je na hitri cesti Nanos - Vrtojba med razcepom Nanos in priključkom Selo ter na regionalni cesti Vipava - Ajdovščina prepovedan promet za kamp-prikolice, hladilnike in vozila s ponjavami do 8 ton.
Na dolenjski avtocesti je zaradi močnega vetra oviran promet med Ljubljano in Grosupljim.
Zaradi okvare vozila je oviran promet na štajerski avtocesti pred priključkom Celje - vzhod proti Mariboru.
Do 28. februarja bodo v nočnem času, med 18. in 7. uro, na gorenjski avtocesti v predoru Karavanke 15 - 20 minutne popolne zapore zaradi miniranja. Od ponedeljka, 25. 2., do četrtka, 28. 2., pa bo promet v nočnem času, med 20. in 5. uro, potekal izmenično enosmerno.
Glavna cesta Zagorje ob Savi - Trbovlje je zaprta med odcepom za Podkum in bencinskim servisom zaradi sanacije plazu. Obvoz je urejen po regionalni cesti Zagorje ob Savi - Bevško - Trbovlje.
Vir: www.promet.si

Več: Prometna karta |Kamere na cestah |Vreme po Sloveniji

Stran je dosedaj ocenilo 32 obiskovalcev. Oddajte svojo oceno tudi vi!

Tweeti o prometu


EEA report confirms: electric cars are better for climate and air quality

22.11.2018, EEA

Battery electric cars emit less greenhouse gases and air pollutants over their entire life cycle than petrol and diesel cars, according to a European Environment Agency (EEA) report, published today. Promoting renewable energy and circular economy — including the shared use of vehicles and product design that supports reuse and recycling — will help maximise the benefits of shifting to electric vehicles.

Nadgradnja odseka proge Pesnica - Šentilj - državna meja

20.11.2018, Promet.si

Glavna gradbena dela pri nadgradnji železniškega odseka Pesnica–Šentilj–državna meja ter na postajah Pesnica in Šentilj, se prevešajo v drugo, zaključno fazo. V prihodnjem tednu se bodo tako začela dela na območjih nivojskih križanja cest z železnico, zato promet preko teh prehodov ne bo možen. Dela so organizirana tako, da bi bilo trajanje zapor čim krajše, obvozi bodo označeni.

Napotki voznikom pred začetkom zimske sezone

15.11.2018, Promet.si

V času zimskih razmer in še posebej napovedanega sneženja se na pot odpravite samo s predpisano zimsko opremo, upoštevajte prometno signalizacijo, ostanite strpni in vožnjo prilagodite razmeram na cesti. Ne prehitevajte plužnih skupin, saj lahko s tem ogrožate svojo varnost in varnost drugih udeležencev v prometu. Računajte, da bo potovanje trajalo dlje, zato se na pot odpravite prej kot po navadi.


Več: Vse novice |Novice o prometu


Oddajte svoj komentar


Napoved vremena O teh straneh Zasebnost in piškotki Povezave Na vrh strani