Agencija zaposli sistemskega inženirja za MS Windows okolje

12. januar 2018, ARSO, Novice, Okolje

Agenciji RS za okolje zaposli v Službi za analitično podporo delovnim procesom sistemskega inženirja za MS Windows okolje za nedoločen čas s polnim delovnim časom. Pri izbiri bodo imeli kandidati s podrobnimi znanji in izkušnjami na področju sistemske administracije Microsoft Windows Server (namestitev, vzdrževanje domenskih servisov, upravljanje AD in GPO ...). Zaželeno je tudi poznavanje: - omrežnih servisov in protokolov, - upravljanja Microsoft spletnega strežnika (IIS), - …


Objavljeno 12.1.2018 v/na ARSO
http://www.arso.gov.si/o%20agenciji/novice/#N15618
Huda ura na zahodu Evrope - v Nemčiji že pet žrtev

18.1.2018, RTVSLO

V delu zahodne Evrope povzročajo velike težave neurja, ki se širijo od zahoda proti vzhodu.

Car and van manufacturers meet CO2 emission targets for 2016

18.1.2018, EEA

All car and van manufacturers met their carbon dioxide (CO2) specific emission targets in 2016, based on current European vehicle test rules, but they will need to continue their efforts to meet future agreed-to cuts. These are the findings of the latest report tracking progress on CO2 emission targets for new passenger cars and vans published today by the European Environment Agency (EEA).

Na območju potopljenega iranskega tankerja štirje naftni madeži

18.1.2018, RTVSLO

Na območju, kjer je pretekli konec tedna po trčenju s tovorno ladjo potonil iranski tanker, so kitajske oblasti opazile štiri naftne madeže, ki se skupno raztezajo na površini 100 kvadratnih . . .

Zaradi vetroloma v državnih gozdovih za posek 1,1 milijona kubičnih metrov lesa

17.1.2018, RTVSLO

Močan veter, ki je decembra lani prizadel različne dele države, je poškodoval drevje na polovici površine državnih gozdov in tudi prvotne ocene o potrebnem poseku so bile preskromne.

Pogrešana žival: dolgodlaka rjavo-črna muca (LJ)

17.1.2018, RTVSLO

Opis živali: Izgubila se je muca, ki sliši na ime Jodi. Stara je osem mesecev, dolgodlaka, rjavo-črne barve, s košatim repom. Desna stran gobčka, brada in konica desne tačke so belo obarvani.Več: Vse novice |Okolje

FACEBOOK