Vremenska napovedTrenutne razmerePadavine in opozorilaVodne razmereVreme SlovenijaHribi in smučiščaPrometne informacijePotresi

V Ljubljani prenova nadvoza na Dunajsko cesto

23. maj 2023, Promet.si, Novice, Promet

V Ljubljani poteka prenova dotrajanega nadvoza nad ljubljansko obvoznico na Dunajski cesti, ki bodo trajala do novembra letos.


V Ljubljani poteka prenova dotrajanega nadvoza nad ljubljansko obvoznico na Dunajski cesti, ki bodo trajala do novembra letos.

 

V Ljubljani je na Dunajski cesti na območju nadvoza čez hitro cesto iz vseh smeri možno samo desno zavijanje: na izvozu Bežigrad iz smeri Kosez samo desno proti Centru, iz smeri Novih Jarš samo desno proti Ježici, na Dunajski cesti iz smeri Centra samo desno na uvoz na hitro cesto proti Novim Jaršam in iz smeri Ježice samo desno na uvoz proti Kosezam.

Obvozi so vodeni preko Štajerske, Vojkove ceste, Baragove, Dimičeve, Ulice 7. septembra in Slovenčeve ulice. Možna je seveda tudi vožnja naravnost čez nadvoz.

Vir: PIC, MOL

 

 

PIC


Objavljeno 23.5.2023 v/na Promet.si
https://www.promet.si/sl/v-ljubljani-prenova-nadvoza-na-dunajsko-cesto
Sferično snemanje vozišča na avtocesti 2023

1.6.2023, Promet.si

V nedeljo, 4. junija, bodo potekale meritve laserskega skeniranja in sferičnega fotografiranja v sklopu pogodbenih aktivnosti vzdrževanja prostorskih podatkov na delu štajerske avtoceste med priključkoma Žalec (Arja Vas) in Trojane, v obe smeri. Snemanje bo potekalo predvidoma med 8. in 10. uro. Uporabljena bo pomična varovalna zapora merskega vozila, ki bo izvajalo meritve pri hitrostih cca. 70km/h. 

Zaprte ceste, poplave in plazovi

18.5.2023, Promet.si

Zemeljski plazovi, poplavljena cestišča, popolne zapore:

Zaprte ceste, plazovi

18.5.2023, Promet.si

Zemeljski plazovi, popolne zapore:

Zapore cest - Tek treh src - Radenci, 20. maj

17.5.2023, Promet.si

20. maj (sobota ), Radenci, Maraton treh src. Povezava na trase. 

Izredni prevoz: 13. maj - Ljubljana - Laško

12.5.2023, Promet.si

Izredni prevoz: v soboto,  13. 5., med Ljubljano (Piovarniška ulica2) in Laškim (Trubarjeva ulica 28). Trije izredni prevozi se bodo izvajali v nočnem času predvidoma ob 2:30 uri, večjih dimenzij širine 5,2m, višine 5,4m, dolžine 30m. Prevozi se bodo opravili v dveh delih. Počitek je načrtovan pri Trojanah v soboto, 13. 5. ob 2:30 - 5:00 in 22:00- 5:00. Prevoz ne bo potekal po avtocestah in hitrih cestah. Prikazi prevoznih poti na karti vir: Cestel.Več: Vse novice |Promet


Napoved vremena O teh straneh Zasebnost in piškotki Povezave Na vrh strani