Vremenska napovedTrenutne razmerePadavine in opozorilaVodne razmereVreme SlovenijaHribi in smučiščaPrometne informacijePotresi

Polovična zapora ceste med Godovičem in Idrijo v zimskem času zaradi gradnje galerije Jelični Vrh (Zala)

23. december 2019, Promet.si, Novice, Promet

Sporočilo za javnost Direkcije RS za infrastrukturo


Sporočilo za javnost Direkcije RS za infrastrukturo

V letošnjem jesenskem obdobju so posamezna dela na objektu napredovala nekoliko hitreje glede na pogodbeni terminski plan, saj so bile v tem obdobju dokaj ugodne vremenske razmere, zato je izvajalec pričel z deli na prekladni konstrukciji galerije.

Predvideno je, da izvajalec ne bo prekinjal z deli, razen med božičnimi in novoletnimi prazniki. V kolikor bodo vremenske razmere dopuščale, bo izvajalec dela izvajal neprekinjeno, seveda do nastopa zelo verjetnih zimskih razmer.

V ZIMSKEM ČASU BO VZPOSTAVLJENA POLOVIČNA ZAPORA CESTE

Glede na potek del, terminov popolnih zapor v letu 2020 še ne moremo napovedati, saj so odvisne od količine opravljenega dela preko zimskega obdobja.

Vse uporabnike prosimo, da spremljajo informacije o stanju na cestah, ki so na voljo v okviru Prometno informacijskega centra za državne ceste (www.promet.si, telefon 1970).

Vsem uporabnikom se zahvaljujemo za razumevanje in strpnost.


Objavljeno 23.12.2019 v/na Promet.si
http://www.promet.si/portal/sl/polovična-zapora-ceste-med-godovičem-in-idrijo-v-zimskem-času-zaradi-gradnje-galerije-jelični-vrh-zala-1.aspx




Meritev stanja vozišč z merilnim vozilom - marec in april 2024

26.3.2024, Promet.si

Od petka, 29. marca do 9. aprila bodo izvajali meritve stanja vozišč na avtocestah in hitrih cestah. 

18 let - Prometnoinformacijskega centra

14.3.2024, Promet.si

18 let – Polnoletni Prometno-informacijski center – 15. 3. 2024

18 let Prometnoinformacijskega centra 15. 3. 2024

14.3.2024, Promet.si

Promet vsak posameznik dojema po svoje. Poznamo različne vrste prometa: cestni, pomorski, letalski, železniški… Z razvojem infrastrukture, globalne družbe in tehnologije pa so postale pomemben del tudi prometne informacije.

Sferično snemanje vozišča na gorenjski avtocesti

6.3.2024, Promet.si

Meritve laserskega skeniranja in sferičnega fotografiranja bodo izvajali na A2, in sicer med priključkoma Kranj zahod in Vodice, v obe smeri. Meritve bodo potekale v petek, 8. 3., med 9.30 in 14. uro.

Avstrija - priporočila kolegov ASFINAG - napoved snega

23.2.2024, Promet.si

 Konec tega tedna (23., 24. in 25. februarja 2024), je napovedan dež in sneg do nižin, kar lahko povzroči oviran promet na cestah. Med bolj obremenjenimi območji je Brenner, na avtocesti Tauern, predeli severne Tirolske in Koroške. 



Več: Vse novice |Promet


Napoved vremena O teh straneh Zasebnost in piškotki Povezave Na vrh strani