Vremenska napovedTrenutne razmerePadavine in opozorilaVodne razmereVreme SlovenijaHribi in smučiščaPrometne informacijePotresi

Izognite se zastojem pred mejnim prehodom Obrežje

29. marec 2018, Promet.si, Novice, Promet

Velikonočni prazniki so čas, ko se na slovenskih cestah prvič pred poletno turistično sezono pojavi večje število vozil s tujo registracijo.


Velikonočni prazniki so čas, ko se na slovenskih cestah prvič pred poletno turistično sezono pojavi večje število vozil s tujo registracijo.

Tudi tokrat prihajajoči konec tedna pričakujemo povečan promet od Avstrije in Italije proti mejnim prehodom s Hrvaško ter od Italije proti Madžarski.

Promet se bo začel povečevati že v četrtek, 29. marca, ko bo tudi močno povečan tovorni promet in se bodo podaljšale čakalne dobe na mejnih prehodih s Hrvaško. Zgostitve pričakujemo tudi pred delovno zaporo na dolenjski avtocesti. Še bolj bodo ceste obremenjene v petek, 30. marca.  

V ponedeljek 2. aprila, se bodo poleg praznikov končale tudi počitnice v več evropskih državah. Močno bo povečan promet v obratni smeri. V torek, 3. aprila, pričakujemo tudi močnejšo jutranjo prometno konico.  

Več na povezavi.

 


Objavljeno 29.3.2018 v/na Promet.si
http://www.promet.si/portal/sl/izognite-se-zastojem-pred-mejnim-prehodom-obrežje.aspx




Meritev stanja vozišč z merilnim vozilom - marec in april 2024

26.3.2024, Promet.si

Od petka, 29. marca do 9. aprila bodo izvajali meritve stanja vozišč na avtocestah in hitrih cestah. 

18 let - Prometnoinformacijskega centra

14.3.2024, Promet.si

18 let – Polnoletni Prometno-informacijski center – 15. 3. 2024

18 let Prometnoinformacijskega centra 15. 3. 2024

14.3.2024, Promet.si

Promet vsak posameznik dojema po svoje. Poznamo različne vrste prometa: cestni, pomorski, letalski, železniški… Z razvojem infrastrukture, globalne družbe in tehnologije pa so postale pomemben del tudi prometne informacije.

Sferično snemanje vozišča na gorenjski avtocesti

6.3.2024, Promet.si

Meritve laserskega skeniranja in sferičnega fotografiranja bodo izvajali na A2, in sicer med priključkoma Kranj zahod in Vodice, v obe smeri. Meritve bodo potekale v petek, 8. 3., med 9.30 in 14. uro.

Avstrija - priporočila kolegov ASFINAG - napoved snega

23.2.2024, Promet.si

 Konec tega tedna (23., 24. in 25. februarja 2024), je napovedan dež in sneg do nižin, kar lahko povzroči oviran promet na cestah. Med bolj obremenjenimi območji je Brenner, na avtocesti Tauern, predeli severne Tirolske in Koroške. 



Več: Vse novice |Promet


Napoved vremena O teh straneh Zasebnost in piškotki Povezave Na vrh strani